Búrka ničila všetko čo jej prišlo do cesty. Výnimkou nebola ani zbierka luxusných áut.

Za normálnych okolností raj pre milovníkov tepla, no aj takéto miesta môže z času na čas postihnúť neprirodzená smršť. Škody, ktoré pri tom dokáže napáchať, nie len na majetku, sú ohromné.

Za niekoľko posledných rokov, sme si už mohli zvyknúť na celkom nečakané výkyvy počasia na celom svete a to najmä v letných mesiacoch. Zatiaľ čo na jednom kontinente zúri neznesiteľná horúčava, o kúsok ďalej sa môžu obyvatelia trápiť s hustým, neutíchajúcim dažďom, ktorý dokáže v kombinácii so silným vetrom narobiť poriadnu paseku. Nedávno sa o tom mohli presvedčiť aj obyvatelia Floridy. Za normálnych okolností raj pre milovníkov tepla, no aj takéto miesta môže z času na čas postihnúť neprirodzená smršť. Škody, ktoré pri tom dokáže napáchať, nie len na majetku, sú ohromné.

Či už patríte k majiteľom obyčajného auta na každodenné dochádzanie do práce, alebo máte doma súkromnú zbierku super luxusných áut, príroda si skrátka nevyberá a berie všetko, čo jej príde do cesty. Hoci zväčša pri ukazovaní garáží môžeme len ticho závidieť majiteľovi mnohých zabudnutých legendárnych áut, tentokrát sa jedná o smutnejší príbeh. Smutný minimálne pre vášnivého zberateľa exkluzívnych áut z Miami, ktorému sa po príchode do jeho súkromnej podzemnej garáže naskytol pohľad nútiaci zadržať nejednu slzu. Voda zničila všetko čo mohla a ani jeden z jeho šperkov nezostal nepoškodený.


https://www.instagram.com/p/CewmBPDJVDJ/


Na záberoch môžeme vidieť 2 kusy luxusných SUV Rolls-Royce Cullinan, Ferrari 488 Pista Spider, Mercedes-AMG GT Black, Ferrari SF90, Mercedes-AMG GT Black Series a množstvo ďalších, úplne zničených áut. Aj takto môže behom niekoľkých sekúnd dopadnúť majetok v hodnote miliónov eur. Zostáva už iba dúfať, že nešťastný majiteľ mal zbierku dobre poistenú a v budúcnosti pouvažuje nad jej trošku lepšou ochranou – a čím skôr, tým lepšie. Podobné výkyvy počasia by mali Floridu ohrozovať ešte niekoľko ďalších dní.

Autodielygafa.sk
Zdroj Autodielygafa.sk
Publikované Autodielygafa.sk
Zdieľať na Facebooku
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014