Volkswagen Golf 8 bez maskovania

Nemci sa neúspechu neobávajú a preto pokračujú...


Volkswagen Golf nie len že patrí medzi najpredávanejšie vozidlá na svete, ale dlhodobo sa udržuje na prvej priečke celkového predaja. Model obľúbený u staršej i mladšej generácie vyniká svojou praktickou veľkosťou, spoľahlivosťou či svojim pomerom cena – výkon. Ostatní zasa pripisujú Golfu fádny vzhľad a nezaujímavosť. Stretne sa s týmto názorom aj najnovšia, ôsma generácia?



Nemci sa neúspechu neobávajú a preto pokračujú v starých šľapajách aj tento krát. Vozidlo testujú takmer bez maskovania a teda mnoho zvedavcov si môže urobiť svoj prvotný názor ešte pred samotným uvedením Golfu na trh. Doteraz bola známa len počítačovou grafikou vytvorená vizualizácia dizajnu interiéru aj exteriéru vozidla, no po uverejnení reálnych fotografií na seba kritika nenechala dlho čakať. Hovorí sa opäť najmä o fádnosti a príliš vysokej podobnosti predchádzajúcemu modelu Golf 7. Mnohé webové portály sa dokonca zhodujú v tom, že pre bežného človeka budú tieto dva modely takmer nerozoznateľné.



Fotografie by sme mali, ponuku motorov a výbavy vozidla tiež. Teraz už len zostáva počkať si na predajnú cenu a sledovať, či sa model udrží na prvej priečke v kategórii najpredávanejších vozidiel aj tento krát, alebo šetrnosť dizajnérov pri úprave karosérie zapríčiní jeho pokles.

Autodielygafa.sk
Zdroj Autodielygafa.sk
Publikované Autodielygafa.sk
Zdieľať na Facebooku
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014