Sen každého autičkára na predaj

Na trh s nehnuteľnosťami posunul nezvyčajný unikát...


Pri spomenutí snov väčšiny autičkárov, sa takmer každému vybaví nejaké to legendárne a dnes už len veľmi ťažko dostupné vozidlo. Netreba však zabúdať ani na priestor, kde by tento stroj mohol byť opravovaný či upravovaný. Presne tak, garáž je základom pre každého pravého nadšenca áut. Tým bol zrejme aj majiteľ domu, ktorý sa rozhodol svojho sna vzdať a na trh s nehnuteľnosťami posunul nezvyčajný unikát.




Pri pohľade z ulice v celku nenápadný domček, navyše popis inzerátu hovorí o jednej izbe, jednej kúpeľni a malej kuchynke. Netreba sa teda čudovať tak nízkej cene, ktorá bola stanovená na 160 000 dolárov, čo je na cenu nehnuteľností v Amerike tak akurát. Až detailné prezeranie ponuky ukázalo, že domček v meste Louisville za sebou skrýva jedno obrovské prekvapenie, alebo ako sme to nazvali my – sen každého autičkára.



Niet sa čomu diviť keď k domu s jednou izbou a malou kúpeľňou prilieha tiež garáž, do ktorej by sa toho zmestilo viac ako dosť. Rozmer 25x80 metrov hovorí hádam za všetko. Netrvalo dlho a inzerát obletel všetky známe aj neznáme weby venujúce sa autám a dom bol predaný za neuveriteľné 2 dni od uverejnenia inzerátu. 

Autodielygafa.sk
Zdroj Autodielygafa.sk
Publikované Autodielygafa.sk
Zdieľať na Facebooku
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014