Leasingový program pre najnáročnejších

Aj toto je spôsob ako vlastniť 1,4 miliónový superšport...

Dobrá správa! Pokiaľ obľubuješ super luxusné autá s jedinečným dizajnom a výnimočnými vlastnosťami, talianska spoločnosť Pagani ti ponúka superšport pod názvom Huayra a Huayra roadster len za 21 800€. Má to však jeden menší háčik. Ide totiž o mesačnú splátku za vozidlo, ktoré je možné kúpiť si na leasing a splácať ho po dobu 5 rokov. To je niečo podobné, ako si 5 rokov kupovať každý mesiac nové auto v slušnej výbave. 



Nepredstaviteľné? Pre väčšinu bežných smrteľníkov asi nie, no automobilka sa môže pochváliť vysokým záujmom o tento spôsob predaja. Kvalita a luxus je predsa pre týchto ľudí dôležitá a neodrádza ich ani niekoľko ročné čakanie na vozidlo vyrobené ručne, presne podľa predstáv zákazníka. Nemyslite si však, že teraz ich po našich cestách bude jazdiť omnoho viac. Pri podpise zmluvy je totiž potrebné predložiť všetky podklady, ktoré poukážu na schopnosť splácania. 



Leasingová spoločnosť ponúkajúca toto vozidlo je extrémne opatrná, veď cena Pagani Huayra je približne 1,4 milióna dolárov a roadster stojí takmer dvojnásobok. Na cene však určite po dobu splácania nestratí, ale naopak práve kvôli výnimočnosti a ťažkej dostupnosti pre bežných ľudí jeho cenovka ešte stúpne.

Autodielygafa.sk
Zdroj Autodielygafa.sk
Publikované Autodielygafa.sk
Zdieľať na Facebooku
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014