SUNRICH - kvalita, bezpečnosť a ekologickosť

Spoločnosť SUNRICH® nie je žiadnym nováčikom na trhu s brzdovými platničkami, avšak až po 20 rokoch...

Nie je žiadnou novinkou, že brzdové platničky sú nevyhnutnou súčasťou vozidla. Majú dôležité úlohy — od spomalenia až po úplné zastavenie vozidla. Z tohto dôvodu je dôležité, aby boli brzdové platničky kvalitné, spoľahlivé a veľkým plusom je, ak sú aj ekologické, teda šetrné k životnému prostrediu. Ak hľadáte za prijateľnú cenu také, ktoré toto všetko spĺňajú, skúste zlatú strednú cestu – SUNRICH®.


Spoločnosť SUNRICH® nie je žiadnym nováčikom na trhu s brzdovými platničkami, avšak až po 20 rokoch úzkej spolupráce so známymi spoločnosťami, ktoré ponúkajú brzdové platničky v európskych krajinách, sa SUNRICH® rozhodol predstaviť svojou vlastnú značku, pod ktorou vystupujú na trhu posledných 6 rokov.


Dôraz na kvalitu

SUNRICH® kladie dôraz na kvalitatívne aspekty, a preto sa certifikačné testovanie vykonáva v nemeckom automobilovom testovacom laboratóriu a inžinierskom centre, pričom sa prísne dodržiavajú postupy v súlade s požiadavkami nariadenia ECE-R90. Vďaka tomu získali certifikát E1, ktorý potvrdzuje kvalitu ich výrobkov. Brzdové platničky sú schválené a certifikované podľa normy ECE-R90 a sú totožné s originálnym dielom, ktorý nájdete nainštalovaný vo vozidle na montážnej linke vo výrobnom závode.

SUNRICH® brzdové platničky sú testované vo svetových automobilkách, čo opäť len potvrdzuje ich kvalitu a spoľahlivosť. Tento proces testovania je veľmi dôležitý, pretože každá automobilka má iné nároky na brzdový systém a platničky, a tie ktoré sú pre jedno vozidlo vhodné, nemusia byť najlepšiu voľbou pre druhé.


Platničky, ktoré nepískajú

Jednou z najväčších výhod brzdových platničiek SUNRICH® je, že vďaka jedinečnému zloženiu bez ťažkých kovov, ktoré boli nahradené keramikou a kevlarom skutočne nepískajú. To znamená, že pri pritlačení ku kotúču nevydávajú piskľavé zvuky. Táto vlastnosť je veľmi dôležitá. Nejde len o nepríjemné zvuky, ktoré musíte vy a vaše okolie počúvať pri každom brzdení, ale pískanie môže byť taktiež známkou opotrebovania, alebo použitia nekvalitných materiálov.

SUNRICH® brzdové platničky sú šetrné ku vašim kotúčom

Kotúče sú ďalšou dôležitou súčasťou brzdného systému a ich stav je rovnako dôležitý ako stav platničiek. Keďže Sunrich brzdové platničky sú mäkšie ako platničky od iných výrobcov, dokážu lepšie rozložiť brzdnú silu na kotúč, a tým predchádzať prílišnému opotrebovaniu. Značka garantuje minimálny kilometrový výkon brzdových obložení 30 000 km.


Ekológia

SUNRICH® nepoužíva vo svojich zmesiach na výrobu brzdových platničiek ťažké kovy, ktoré výrazne zaťažujú životné prostredie. Škodlivé látky, ktoré bývajú súčasťou zmesí, ako napríklad azbest a jeho deriváty boli nahradené keramikou a kevlarom, čo potvrdzuje certifikát E1. Taktiež znižujú podiel medi — podľa medzinárodných odporúčaní a predpisov je súčasný prípustný podiel medi v trecích obkladoch 20 % a do roku 2025 sa predpokladá jej obmedzenie na hodnotu 0,5 %.


V balení nájdete všetko potrebné

V malej krabičke nájdete skutočne všetko, čo potrebujete pre jednoduchú a čistú výmenu brzdových platničiek. Okrem precízne zabalených platničiek vám SUNRICH® pribalil aj praktické rukavice, mazivo, šrauby a jednoduchý návod na montáž. Vydajte sa aj vy na SUNRICH® zlatú strednú cestu. Práve teraz kúpite brzdové platničky za výhodnú cenu s expresne rýchlym doručením.


Autodielygafa.sk
Zdroj Autodielygafa.sk
Publikované Autodielygafa.sk
Zdieľať na Facebooku
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014