7 tipov na bezstarostné zimné dni – pozri si ich

Aj keď momentálne zima nie je úplne chladná a daždivá, je dôležité mať pripravené potrebné produkty na prípadné zmeny počasia.

Aj keď momentálne zima nie je úplne mrazivá, je dôležité mať pripravené potrebné produkty na prípadné zmeny počasia. S autom v zime je vždy lepšie byť pripravený a tieto produkty ti môžu výrazne uľahčiť život aj v tých najnáročnejších situáciách.

Preto sme tu s niekoľkými tipmi, ako si zjednodušiť život a zvládnuť zimné dni s autom.

Odvlhči interiér

Aj keď zatiaľ nemáš problémy s vlhkosťou vo vnútri auta, vankúšik na odvlhčenie interiéru je skvelým spôsobom, ako predísť zahmlievaniu okien, plesniam a zápachom spôsobeným vlhkosťou. Stačí ho umiestniť do auta a nechať pracovať.


Výhody absorbéra vlhkosti EINPARTS:

  • Najnovší model s indikátorom naplnenia: Vďaka indikátoru vždy vieš, kedy je potrebné regenerovať odvlhčovač vzduchu.
  • Vysoká absorpcia vlhka
  • Jednoduché použitie: Stačí ho umiestniť do auta. Nemusíš sa starať o zahmlievanie okien alebo vlhké čalúnenie.
  • Viacnásobné použitie: Odvlhčovač je možné regenerovať viackrát. Stačí ho vysušiť v mikrovlnnej rúre.
  • Elegantný vzhľad: Diskrétna antracitovo-čierna farba ladí s takmer každým interiérom auta.
  • Ochrana pred plesňou, hrdzou a nepríjemnými zápachmi: Odvlhčovač nielenže bráni zahmlievaniu okien, ale chráni aj auto pred inými problémami spojenými s vlhkosťou.

Zakry auto

Hoci vonku momentálne nie je snehová kalamita, plachta na auto ochráni tvoje vozidlo pred nečakanými zrážkami a predĺži životnosť laku. Udržiavanie auta chráneného pred poveternostnými vplyvmi nie je nikdy na škodu.

Vďaka svojej ľahkosti a veľkosti sa plachta na auto veľmi ľahko používa. Okrem toho je vybavená vstavaným sťahovákom, ktorý ti umožní plachtu rýchlo natiahnuť a stiahnuť z auta.

Odolá aj voči poveternostným vplyvom

Plachta na auto je vyrobená z PEVA materiálu a je odolná voči vysokým aj nízkym teplotám

Tento mimoriadne funkčný poťah ochráni auto v mnohých aspektoch. Kryje až po prah, čím poskytuje komplexnú ochranu pred prachom, špinou, zvieracím trusom a peľom stromov či kvetov. A čo viac, nepoškriabe lak vozidla.

Dobi si baterku

Chladné teploty môžu rýchlo vybiť batériu tvojho auta. Mať nabíjačku batérie pripravenú ti umožní udržiavať ju plne nabitú a zabezpečiť, že tvoje alebo susedove auto bez problémov naštartuješ aj v najchladnejších dňoch.

Pokročilý nabíjací usmernovač značky EINPARTS. Napájaný napätím 230V AC ponúka výstupné napätie 12/24V, čím zabezpečuje všestranné nabíjanie. Je vybavený inteligentným systémom monitorovania teploty, indikáciou stavu batérie a štyrmi rôznymi režimami prevádzky. Tento usmerňovač je nevyhnutným nástrojom pre nabíjanie a údržbu autobatérií, AGM, vápenkových a batérií s nízkou kapacitou.

Vybavenie:

  • Indikátor stavu nabitia batérie
  • Indikátor napätia a prúdu nabíjania
  • Snímač okolitej teploty (Ak teplota klesne pod 10 stupňov Celsia, usmerňovač zvýši nabíjacie napätie. Ak teplota stúpne nad 29 stupňov Celsia, usmerňovač zníži nabíjacie napätie)
  • Indikácia nesprávneho pripojenia batérie, znečistenia kontaktov alebo poškodenia batérie

Ťažné lano využiješ nielen v snehu

Aktuálne nás počas zimy moc netrápia snehové búrky, avšak ťažné lano je nevyhnutné aj v prípade, že sa zasekneš v blate alebo snehu. Bezpečne ťahaj alebo buď ťahaný iným vozidlom, ktoré ťa môže zachrániť v núdzi.


Výhody lana EINPARTS:

- Odolná (Ťahová sila do 3 000 kg): Ťažné lano EINPARTS bolo navrhnuté na zvládanie náročných podmienok ťahania. Jeho schopnosť ťahu do 3 000 kg zaisťuje spoľahlivosť v najnáročnejších situáciách, čo je kľúčové pre bezpečnosť a efektívnosť.

- Absorbuje nárazy: Táto funkcia chráni ako ťahané, tak aj ťahajúce vozidlo pred potenciálnymi mechanickými poškodeniami spôsobenými trhaním. To je obzvlášť dôležité v náročných cestných podmienkach, kde nerovnosti môžu spôsobovať náhle pohyby.

- Silné háky: Odolné háky sú nevyhnutné pre bezpečné spojenie. Ich pevná konštrukcia zaisťuje isté a stabilné uchytenie, čo je kľúčové v núdzových situáciách a zabraňuje náhodnému odpojeniu.

- Jednoduché skladovanie (Zapínateľné ): Praktické puzdro uľahčuje skladovanie a chráni ho pred poškodením a znečistením, čo prispieva k jej dlhšej životnosti.

- Odolnosť voči poveternostným podmienkam: Materiál, z ktorého je lano vyrobené, je odolné voči vlhkosti, UV žiareniu a teplote. Vďaka tomu si zachováva svoje vlastnosti a odolnosť aj v extrémnych podmienkach.

- Jednoduchosť použitia: Ťažné lano EINPARTS bolo navrhnuté s dôrazom na jednoduchosť montáže a demontáže, čo je dôležité v núdzových situáciách, keď každá sekunda má význam.

- Univerzálnosť použitia: Ideálne pre osobné vozidlá a aj pre ľahké úžitkové vozidlá, čo ho robí univerzálnym pre rôzne potreby ťahania.


Nahoď snehové reťaze

Aj keď si počas tejto zimy ešte asi nemal moc príležitostí použiť snehové reťaze, je dobré mať ich v prípade neočakávaných podmienok. Pomáhajú zabezpečiť väčšiu trakciu a kontrolu v ťažkých podmienkach a zabezpečia, že ťa nezaskočia ani nepriaznivé podmienky.


Podložkou do auta ochrániš poťahy pri prevoze zvierat

Cestovanie s domácimi miláčikmi môže byť nielen v zime náročné. Ochranná podložka chráni interiér tvojho vozidla pred špinou, vodou a snehom, ktoré zvieratá môžu priniesť do auta. Vďaka špeciálnemu, vodeodolnému náteru udrží podložka čalúnenie suché a čisté aj pri najdlhších trasách.

Protišmyková gumová spodná vrstva - Bezpečné cestovanie je prioritou. Gumový poťah na spodnej strane podložky zaisťuje stabilitu, takže sa nemusíš báť, že by sa podložka po autosedačke kĺzala.

Zakry si čelné sklo

Vonkajšie teploty síce aktuálne nepadajú hlboko pod bod mrazu, kryt čelného skla je dôležité mať vo svojej výbave. Stačí ho umiestniť na čelné sklo večer a ráno sa vyhneš čisteniu ľadu a snehu, čo môže byť nepríjemné a časovo náročné. V horúcich dňoch odrazí slnečné lúče a ochráni interiér vozidla pred prehrievaním.


Aj keď sa zima momentálne zdá byť mierna, je vždy múdre byť pripravený aj na zimné výzvy. S týmito produktami si môžeš uľahčiť život a zabezpečiť, že tvoje auto bude pripravené na akékoľvek nepredvídané udalosti, ktoré táto sezóna môže priniesť. Buď pripravený a užívaj si bezstarostné cestovanie aj v zimných mesiacoch.

Preži zimné dobrodružstvo so spoľahlivou značkou EINPARTS. Nemusíš sa obávať chladných ani mrazivých dní. Nová kolekcia zimných doplnkov pre autá je navrhnutá s ohľadom na tvoje bezpečie a pohodu. Od reťazí na kolesá až po praktické nabíjačky autobatérií, EINPARTS ti pomôže zvládnuť takmer všetky zimné výzvy na cestách. Všetko skladom doručíme expresne rýchlo.

Tatiana Korčušková
Zdroj GAFA AUTO
Publikované Autodielygafa.sk
Zdieľať na Facebooku
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014